Mijn naam is Joke Groot Roessink – Klein Gotink (1979) Samen met mijn man René en onze twee kinderen Melis (2016) en Livia (2020) woon ik aan de rand van het bos op de Veluwe. Ik vindt het heerlijk om in gedichten emoties te vangen en te beschrijven. 

 

Als coach in deze tijd heb ik een doel waarin ik mezelf en jou uitnodig je hart te volgen. Je passie te leven en te gaan staan voor wat je voelt. Leven vanuit je intuïtie en gebruik te maken van je zintuigen, zodat jij je kunt verbinden met jezelf en de ander. Ik ben jou coach als jij jezelf liefdevol en krachtig neer wilt zetten ongeacht de situatie en de mensen. Zonder twijfel, angst of verwaarlozing van jezelf. Laten we samen jouw mogelijkheden verkennen. 

 

Mijn visie: Zolang je leeft zijn er nieuwe kansen om de essentie te ervaren van wat jij wilt in het leven