Recensie Styling:

 

Marian: Het stroomde niet lekker in mijn huis, ik wilde dingen wel veranderen maar wist even niet hoe en waar te beginnen en zag eigenlijk de spreekwoordelijke bomen door het bos niet meer. Want als ik het dan wilde veranderen, waar moet ik dan beginnen??? Het antwoord was Joke. Joke heeft haar kennis van feng shui en interieurstyling mooi gecombineerd en dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Samen hebben we eerst de ruimtes leeggemaakt die moest veranderen en daarna de ruimte opnieuw ingericht. In mijn geval werkten we met een beperkt budget en heeft Joke de sfeer zo veranderd dat er meer rust, harmonie en balans is gekomen. Gevoelsmatig voel en zie je dat het nu klopt, in zowel mijn woon als slaapkamer. Ik zelf voel me nu echt thuis in mijn eigen huis met mijn eigen spulletjes! :D

 

Dank je wel Joke.

 

 

 

Recensie coaching en styling:

 

Patricia: Ik wilde een praktijkruimte aan huis realiseren, maar wist niet waar te beginnen. De ruimte stond heel erg vol. Joke heeft het voor mij overzichtelijk gemaakt en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt. Met behulp van richtlijnen van de Feng Shui en het bepalen van kleuren en wat er nodig was, begon het in mijn hoofd echt te leven en kon ik het plaatje helemaal voor mij zien. Dat heeft me een enorme drive gegeven om de schouders eronder te zetten en er iets moois van te maken. En mooi is het zeker geworden!! Ik ben Joke zeer dankbaar voor haar begeleiding en inbreng. Zij heeft inzicht in wat nodig is en heel belangrijk, wat Jij nodig hebt. Daarbij krijg je alle ruimte om het op een manier te doen die bij Jou past. Welk budget je ook hebt. Het resultaat klopt. Bij mij stroomt het. Kracht ben jij is er klaar voor. 

 

 

 

Recensie coaching:

 

Rienk-Jan: Ik heb Joke leren kennen dankzij de cursus 'Oerreflexie Creëer jezelf'

 

Joke straalt rust uit en geeft een ieder de ruimte om open te zijn. Ze is daarbij heel persoonlijk betrokken, oprecht en eerlijk. Haar vrije geest is een compliment voor haar als coach, maar ook voor haar als persoon. Gedurende 6 weken heb ik dankzij haar begeleiding nieuwe inzichten kunnen krijgen in mijn toekomst. Ze weet uitstekend hoofdzaak en bijzaak te onderscheiden en kan middels kleine stapjes een groot verschil maken. Ik kan iedereen aanraden de cursus te volgen of op zijn minst eens een kijkje te nemen op de website.

 

 

 

Recensie Coaching:

 

Wendy: Via de gemeente Rheden kreeg ik de kans om mee te doen aan de training 'Creëer jezelf'. Joke heeft me met deze training geholpen om te kijken waar mijn interesses liggen en deze weer op te pakken. Joke is een lieve vrouw, die je begeleid waar nodig maar ook zelf laat ontdekken. Zelfreflectie maar ook zelfregie zijn 1 van de sleutelwoorden van deze leuke training die wordt gegeven in een open en fijne sfeer.  

 

 

 

Recensie Coaching:

 

Astrid: Joke gaf via de gemeente aan een zestal mensen, waaronder ikzelf, de training 'creëer jezelf'. Door de aanpak van haar training zijn heel verschillende mensen met elkaar verbonden, heel bijzonder. Joke neemt de rust en ruimte om je te zien en horen. Ik heb haar ervaren als een goede luisteraar, waardoor ze snel bij je essentie komt en geeft je behulpzaam persoonlijke feedback en een mooie spiegel aan je terug.