Recensie coaching:
Sytske: Via allerlei creatieve werkvormen is Joke in staat om een verdieping te bewerkstelligen in bewustzijn. Ik heb mezelf door Joke weer meer leren kennen. Joke's houding is liefdevol en begripvol, maar ook tegelijkertijd vasthoudend, spiegelend en indringend. Het programma wat Joke voor je opstelt is sterk individueel gericht. Aan het eind heb je handvatten waar je concreet mee verder kunt

Recensie coaching:
Rienk-Jan: Ik heb Joke leren kennen dankzij de cursus 'Oerreflexie Creëer jezelf' Joke straalt rust uit en geeft een ieder de ruimte om open te zijn. Ze is daarbij heel persoonlijk betrokken, oprecht en eerlijk. Haar vrije geest is een compliment voor haar als coach, maar ook voor haar als persoon. Gedurende 6 weken heb ik dankzij haar begeleiding nieuwe inzichten kunnen krijgen in mijn toekomst. Ze weet uitstekend hoofdzaak en bijzaak te onderscheiden en kan middels kleine stapjes een groot verschil maken. Ik kan iedereen aanraden de cursus te volgen of op zijn minst eens een kijkje te nemen op de website

Recensie coaching:
S:
Ik vond de coaching van Joke heel prettig. Ik heb het gevoel dat ik nu bewuster keuzes kan en durf te maken, in plaats van het gevoel dat mijn keuze wordt bepaald door de omstandigheden. Ook ben ik me bewuster van hoe ik nieuwe ervaringen in ga en benader. Fijn om te mogen leren en te groeien in mijn bewustzijn. De betrokken en liefdevolle benadering van Joke is een hele fijne ervaring.


Recensie coaching en styling:
Patricia: Ik wilde een praktijkruimte aan huis realiseren, maar wist niet waar te beginnen. De ruimte stond heel erg vol. Joke heeft het voor mij overzichtelijk gemaakt en samen hebben we een plan van aanpak gemaakt. Met behulp van richtlijnen van de Feng Shui en het bepalen van kleuren en wat er nodig was, begon het in mijn hoofd echt te leven en kon ik het plaatje helemaal voor mij zien. Dat heeft me een enorme drive gegeven om de schouders eronder te zetten en er iets moois van te maken. En mooi is het zeker geworden!! Ik ben Joke zeer dankbaar voor haar begeleiding en inbreng. Zij heeft inzicht in wat nodig is en heel belangrijk, wat Jij nodig hebt. Daarbij krijg je alle ruimte om het op een manier te doen die bij Jou past. Welk budget je ook hebt. Het resultaat klopt. Bij mij stroomt het. Kracht ben jij is er klaar voor. 

Recensie Coaching:
Astrid: Joke gaf via de gemeente aan een zestal mensen, waaronder ikzelf, de training 'creëer jezelf'. Door de aanpak van haar training zijn heel verschillende mensen met elkaar verbonden, heel bijzonder. Joke neemt de rust en ruimte om je te zien en horen. Ik heb haar ervaren als een goede luisteraar, waardoor ze snel bij je essentie komt en geeft je behulpzaam persoonlijke feedback en een mooie spiegel aan je terug.


Recensie workshop Blik op 2019:
Annemiek: Even tot rust  komen op de Posbank na een heerlijke workshop in het Julius over mijn Blik op 2019. Mooi hoe je via Heartmapping tot inzichten komt die al tijdens de ochtend indalen en helemaal goed voelen. Bedankt voor je mooie begeleiding. Door na de workshop het bos in te wandelen kon het allemaal nog wat dieper zakken. Ik weet waar ik aankomend jaar mee bezig mag en daar ben ik blij mee.

Recensie workshop Blik op 2019:
Bianka: Verrassend, creatief en inzichten in de Workshop 'Blik op 2019'. Drie mooie reminders voor thuis mogen maken. Om jezelf dagelijks op diverse manieren te herinneren aan het voeden van je 'Heartmap' voor dit jaar. Joke begeleidt enthousiast, invoelend en duidend. Dikke vette aanrader deze workshop


Recensie workshop Blik op 2019:
Esmé: Ik heb een geweldige workshop gevolgd, de bevestiging dat ik op de goede weg ben vind ik heel waardevol. en natuurlijk erg leuk om te horen. Dankbaar ben ik, dat je ook echt wat mee naar huis neemt. Niet alleen je herinnering maar ook daadwerkelijk je Heartmap. Hierdoor denk je elke dag terug aan de waardevolle ochtend. Door creatief bezig te zijn kom je erachter dat er "gewoon" iets moois ontstaat.

Recensie workshop Bloeikracht:
Joep: Het is alweer een kleine week geleden dat ik naar de workshop Bloeikracht ging. Het was een fantastische dag met veel inzichten die je weer bewust wordt voor je hele zijn. Joke is een prettige verschijning en heeft het vermogen om je uit je comfortzone te trekken. Chapeau! Heb het als zeer verhelderend en prettig ervaren.   


Recensie workshop Authenticiteit:
David: Vanmorgen samen met mijn vrouw bij de workshop Authenticiteit geweest bij het Julius. Joke is een goede coach en haalt alles bij je naar boven. Leuke, leerzame workshop. Kom op mannen, durf eens naar een workshop bij Joke te gaan en je zult verrast zijn wat er naar boven komt. 

Recensie het Julius:
Miriam Zorgbelang Inclusief: Ik heb van de ruimte gebruik gemaakt om 10 personen te trainen. De ruimte voelt heel prettig door het vele licht en de aankleding met natuurlijke tinten. Joke is gastvrij en haar passie en zorgzaamheid zie je terug in de verzorging van de heerlijke snacks en de aansprekende quotes door de ruimtes heen. Mensen verlieten  geïnspireerd de ruimte, en dat kwam niet alleen door de training! Het bewijst maar weer dat een fijne omgeving zo belangrijk is.  

Recensie het Julius:
Anneloes RIBW AVV: 

 

Voor de 5 sessies bijeenkomsten mindfulness voor cliënten van RIBW AVV zocht ik een geschikte ruimte die mocht voldoen aan de sfeer van warmte, gezelligheid, spiritualiteit. En zo kwam ik uit bij het Julius en maakte ik kennis met Joke.  Ik heb Joke leren kennen als een bevlogen, zelfstandige, professionele, warme, compassievolle en betrouwbare vrouw met aandacht voor de mens en diens ontwikkeling. Dit straalt zij uit en hierdoor denk ik dat zij hetzelfde naar boven kan halen in haar medemens. De ruimte is met aandacht ontworpen en ingericht, met mooie spreuken over levenswijsheid op de muren. Ook stelde Joke haar yogamatten voor ons beschikbaar. De geluidsinstallatie was perfect voor het doeleinde waarvoor wij het gebruikte, de ruimte prettig en goed warm te krijgen. Thee was beschikbaar evenals bekertjes. Hartelijk dank voor de samenwerking Joke en tot ziens!